• 1 beoordelingen
Deze 'pizzabijbel' bestaat uit ruim 100 pagina's die gevuld zijn met meer dan alleen pizzarecepten. Naast de 52 recepten wordt er ook ruim voldoende aandacht besteed aan het ideale pizzagereedschap en de mooiste ingrediënten voor in en op de pizza. De pagina's zijn voorzien van schitterende kleurenfoto's.
Ook zijn vele recepten specifiek gewijd aan het lekkerste pizzadeeg of de beste tomatensaus. Je leert ook over leuke en verrassende smaakmakers en toppings voor op de pizza of voor in het deeg, én natuurlijk ook hoe je zelf perfect pizzadeeg maakt.
Dit boek mag met recht een absolute musthave voor iedere pizzabakker én -liefhebber worden genoemd. Het is belangrijk om te vermelden dat het boek geheel in het Engels is geschreven.
Merk
• 1 beoordeling
5 sterren | 1 review | |
4 sterren | 0 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
We tried the "thin crust" pizza dough recipe already and it was really good. The ideas and variety of pizzas in this book are really usual and nice. Can't wait to try more!
Anoniem - 25-7-2018
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Koningsdag 26-4
Gesloten
Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00