Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100
35,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Merk:Bowls and Dishes
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461432858

Omschrijving

Auteur: Farokh Talati
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 368

De keuken van de Parsi laat zich het best omschrijven als een fusionkeuken: vluchtelingen (Zoroastrianen) uit het voormalige Perzië vestigden zich in de 8e eeuw in het westen van India waardoor een rijke culinaire interactie ontstond.
Farokh Talati, chef-kok van St. John Bread and Wine te Londen, is Parsi en met dit kookboek krijg je alle recepten uit de Parsikeuken waarmee Talati is grootgebracht.
Maak kennis met dhansak, een populair vleesgerecht met linzen en groenten als aubergines, spinazie en pompoen.
Of ontdek de enorme variatie in eier gerechten als gebakken ei op spicy tomaten of op ‘rijst van gisteren’.

Parsi zijn dol op vlees- en visgerechten maar de keuken biedt ook een keur aan vegetarische schotels als aubergines gestoofd in kokosmelk & korianderchutney.
Ontdek heerlijke pickles van mango en fenegriek of maak de mooiste salades uit de Parsikeuken: rammenas met komkommer & granaatappel of van wortel, maïs & paneer.
Maak je eigen specerijenmengsels als sambhal masala of ghee, yogurt en paneer.
Met Parsi heb je een bijzonder kookboek in handen waarin je ontdekt dat deze keuken zich wezenlijk onderscheidt van de Indiase.
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: