Modern Vegetarisch
Nog geen beoordelingen.
Specificaties
Omschrijving
Auteur: Anna Jones
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 352
Ons eetgedrag verandert.
Veel mensen willen minderen met vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn.
Anna Jones geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten, met recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn.
Met recepten waarin het volledige aanbod en vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten - en een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten: dit is een boek om te koken zoals we nu willen eten.
Anna Jones is chefkok, foodstylist, columnist bij The Guardian en schrijft voor diverse andere Britse kranten en tijdschriften.
Ze werkte samen met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Jamie Oliver en Mary Berry.
Van haar hand verschenen eerder de kookboeken Vegetarisch het jaar door en Een nieuwe manier van koken.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.