Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Koken op de Big Green Eggkoken op de big green egg

Koken op de Big Green Egg

• 0 beoordelingen

koken-op-de-big-green-egg

Product omschrijving

Auteur: James Whetlor
Uitgever: Manteau
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 208

De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen.
In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is.
Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.

Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken. In Koken op de Big Green Egg vind je informatie over de EGG set-up, het aansteken en gebruiken van de EGG, brandstof en tools.
Daarna word je in twaalf stappen en gerechten al doende ingewijd in de bereidingstechnieken. Met de tips en receptuur van James Whetlor kun je 70 verschillende gerechten bereiden, waaronder de bekende stukken vlees en bouten, hele vissen, verse groenten en verrukkelijke rubs, marinades en sausjes voor gezellige BBQ-buffetten.

Dankzij Koken op de Big Green Egg verander je in een mum van tijd van een beginner in een EGGpert en geniet je het hele jaar door van heerlijke gerechten.

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

 

Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1