De Keuken van Corsica
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059567511
Omschrijving
Auteur: Nicolas Stromboni
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Aantal pagina's: 318
De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'.
Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel........Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten!
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Aantal pagina's: 318
De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'.
Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel........Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten!
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: