Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Basishandboek Bakkenbasishandboek bakken

Basishandboek Bakken

• 0 beoordelingen

basishandboek-bakken

Product omschrijving

Auteur: Claudia Bruckmann
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
  • Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?
  • Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?
  • Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?
  • Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?
In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben!

Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.

Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

 

Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1