Basishandboek Bakken
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789044744149
Omschrijving
Auteur: Claudia Bruckmann
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.
Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
- Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?
- Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?
- Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?
- Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?
Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.
Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: