Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.620188100

Basishandboek Bakken

Nog geen beoordelingen.

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789044744149

Omschrijving

Auteur: Claudia Bruckmann
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
  • Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?
  • Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?
  • Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?
  • Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?
In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben!

Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.

Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: