Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Nog geen beoordelingen.

Kies een andere

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789089897985

Omschrijving

Auteur: Bruno Doucet
Uitgever: Terra
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 384

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief.
In dit boek, dat toegankelijk is gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chefkok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht.
Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding.

Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: