Openingstijden
Maandag | 11:30 - 18:00 |
Dinsdag | 10:00 - 18:00 |
Woensdag | 10:00 - 18:00 |
Donderdag | 10:00 - 18:00 |
Vrijdag | 10:00 - 18:00 |
Zaterdag | 10:00 - 18:00 |
Zondag | 11:30 - 17:30 |
010-4431075
Sweet Foodista
24,99
Nog geen beoordelingen.
stuk
Op voorraad
Vandaag besteld, maandag in huisSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789401446617
Omschrijving
Auteurs: Margaux Maeterlinck & Christophe Declerq
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160
Vijftig recepten voor funky patisserie.
We nemen jullie mee achter de schermen van de voedingswereld en hopen jullie op deze manier te verleiden om nieuwe zoete zaken uit te proberen en uiteraard zelf klaar te maken. Want hoe komt het dat bepaalde ingrediënten plots zo hip en populair worden, wat zijn de triggers? Wat zijn de voedingstrends en hoe komen ze tot stand?
Dit kan je hier ontdekken.
Onze verwachtingen als consument veranderen. We zijn zeker tevreden met een gewone croissant, maar dit is vandaag de norm geworden. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur zou je eerder kiezen voor een veganistische croissant op basis van amandelen, of een chocoladecroisaant met een zoete vulling van crème praliné met gebakken stukjes bacon. Het kan allemaal, en net deze vele mogelijkheden maken de voedingswereld zo intrigerend.
In Sweet Foodista vertalen fooddesigner Margaux Maeterlinck en chef Christophe Declercq hippe foodtrends naar verrassende recepten die je eenvoudig thuis kan maken. Ze tonen je zalige zoetigheden met een onverwachte invalshoek onder het motto 'try something different!'
Of je nu op zoek bent naar een fronut - een kruising tussen een friet en een donut - of een macaron van chocolade en bier, dit boek laat je alles spelenderwijs proeven.
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160
Vijftig recepten voor funky patisserie.
We nemen jullie mee achter de schermen van de voedingswereld en hopen jullie op deze manier te verleiden om nieuwe zoete zaken uit te proberen en uiteraard zelf klaar te maken. Want hoe komt het dat bepaalde ingrediënten plots zo hip en populair worden, wat zijn de triggers? Wat zijn de voedingstrends en hoe komen ze tot stand?
Dit kan je hier ontdekken.
Onze verwachtingen als consument veranderen. We zijn zeker tevreden met een gewone croissant, maar dit is vandaag de norm geworden. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur zou je eerder kiezen voor een veganistische croissant op basis van amandelen, of een chocoladecroisaant met een zoete vulling van crème praliné met gebakken stukjes bacon. Het kan allemaal, en net deze vele mogelijkheden maken de voedingswereld zo intrigerend.
In Sweet Foodista vertalen fooddesigner Margaux Maeterlinck en chef Christophe Declercq hippe foodtrends naar verrassende recepten die je eenvoudig thuis kan maken. Ze tonen je zalige zoetigheden met een onverwachte invalshoek onder het motto 'try something different!'
Of je nu op zoek bent naar een fronut - een kruising tussen een friet en een donut - of een macaron van chocolade en bier, dit boek laat je alles spelenderwijs proeven.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: