Vandaag open tot 18:00
Maandag | 11:30 - 18:00 |
Dinsdag | 10:00 - 18:00 |
Woensdag | 10:00 - 18:00 |
Donderdag | 10:00 - 18:00 |
Vrijdag | 10:00 - 18:00 |
Zaterdag | 10:00 - 18:00 |
Zondag | 11:30 - 17:30 |
010-4431075
Saladebijbel
29,99
Nog geen beoordelingen.
stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huisSpecificaties
Artikelnr:9789048842308
Omschrijving
Auteur: Mari Maris
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering; Hardcover
Aantal pagina's: 496
Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn.
In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer.
Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek.
De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het maken van krokante croutons, een kloppende dressing en simpele snijtechnieken helder uitgelegd.
Kortom, zowel voor de vlug-klaar-kok als de doorgewinterde chef hét boek om in de keuken te hebben.
Mari Maris weet alles over groenten; dat liet ze al zien met de door pers en publiek bejubelde Groentebijbel en Mari plukt de dag. Ze is kok, verbouwt al jaren haar eigen groente en heeft een restaurant in Frankrijk.
Met Saladebijbel heeft ze opnieuw een boek gemaakt, waarvan zelfs de meest luie kok zin krijgt direct aan de slag te gaan.
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering; Hardcover
Aantal pagina's: 496
Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn.
In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer.
Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek.
De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het maken van krokante croutons, een kloppende dressing en simpele snijtechnieken helder uitgelegd.
Kortom, zowel voor de vlug-klaar-kok als de doorgewinterde chef hét boek om in de keuken te hebben.
Mari Maris weet alles over groenten; dat liet ze al zien met de door pers en publiek bejubelde Groentebijbel en Mari plukt de dag. Ze is kok, verbouwt al jaren haar eigen groente en heeft een restaurant in Frankrijk.
Met Saladebijbel heeft ze opnieuw een boek gemaakt, waarvan zelfs de meest luie kok zin krijgt direct aan de slag te gaan.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: