Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

 • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 30,-
 • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
 • Beoordeling9.619890100

JURA Espressomachine Z10 Aluminium White (EA)

Actie!
2.599,-
2.249,-
3 beoordelingen

Kies een andere

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Merk:JURA
Type product:Volautomaat
Type:Z10
Afmetingen:32 (h) x 38 (b) x 45 (l) cm
Gewicht:12kg
Inhoud:2,4L
Capaciteit:2 kopjes
Vermogen:1450 watt
Instelbare koffiesterkte:Ja
Filterpatroon:JURA Claris Smart
Aantal koffiespecialiteiten:32
Garantietype:25 maanden
Kleur:Wit
Kleurnaam:Aluminium White
Artikelnr:7610917153480

Omschrijving

Met de nieuwe Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white. Daarnaast geeft hij met Cold-Brew-specialiteiten voor het eerst toegang tot een compleet parallel universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en bliksemsnel de maalfijnheid exact daaraan aanpast. Bovendien heeft JURA het geavanceerde Cold Brew Process ontwikkeld – in de waarste zin van het woord een verfrissende top-innovatie. Daarbij wordt koud water onder hoge druk langzaam pulserend door de versgemalen koffie geperst. Het resultaat is een volkomen nieuwe manier om koffie te ontdekken – verfrissend, energie gevend en wonderwel evenwichtig in het aroma.

De superbe premium-volautomaat kan worden bediend via een twee keer zo snel 4,3” touchdisplay en de Blue Crystal Rotary Switch. Het Speciality-Selection-menu en kunstmatige intelligentie zorgen voor een bijzonder eenvoudige en intuïtieve bediening. De technologische kwantumsprong wordt weerspiegeld in het sculpturale design. Het convex-concave frontgedeelte is het zichtbare bewijs van de liefde voor het detail en van absolute productieprecisie. De hoogwaardigheid die hieruit spreekt, maakt de Z10 tot een statement van uitstekende smaak.

De nieuwe Product Recognising Grinder (P.R.G.)
Om optimaal maalgoed voor elke afzonderlijke specialiteit te garanderen hebben de ingenieurs van JURA de Product Recognising Grinder (P.R.G.) ontwikkeld. Via de elektronische besturing stelt de precisiemolen zichzelf binnen fracties van seconden individueel in op de vooraf gedefinieerde maalgraad – veel sneller en vaker dan met de hand mogelijk zou zijn. Het spectrum ervan loopt uiteen van zeer fijn voor korte klassiekers tot zeer grof voor extra lange specialiteiten. Daarover hoeft de fijnproever zich echter helemaal het hoofd niet te breken, want de instelling vindt bij elke bereiding volledig automatisch plaats en kan desgewenst dankzij de Aroma Selection vóór elke bereiding nog individueel worden gekozen.

Cold Brew – extreem fris
Dankzij het Cold Extraction Process bereidt de Z10 echte Cold-Brew-specialiteiten. Terwijl veel conventionele koude koffiedranken meestal bestaan uit heet bereide koffie die is afgekoeld, vindt de extractie bij de Z10 plaats met koud water, pulserend, onder hoge druk en met meer grover gemalen koffie. Het resultaat in het kopje is een natuurlijke, energiegevende frisdrank waarin de fruitaroma’s van de koffie voortreffelijk tot hun recht komen, zonder te worden weggedrukt door bitterstoffen. Al het andere zou gewoon koude koffie zijn.

Zetgroep generatie 8
De zetgroep is het hart van elke volautomaat. Voor de Z10 heeft JURA de achtste generatie zetgroepen geconstrueerd. Met zijn unieke 3D-bereidingstechnologie zorgt deze ervoor dat op meerdere niveaus gelijkmatig water door de koffiepoeder stroomt. Hierdoor wordt het maximale uit het aroma gehaald; bij warme specialiteiten even goed als bij de Cold-Brew.

Duurzame elegantie
Het design en de bewuste keuze voor de juiste materialen dragen actief bij aan de duurzaamheid van een product. Op die manier wil JURA inzetten op een vormgeving die de eigenaren trots maakt op hun bezit en na vele jaren nog fris en modern overkomt. Compromisloze kwaliteit, hoogwaardige, duurzame materialen en uiterste precisie in de verwerking zorgen gedurende de gehele levensduur van de machine voor hoogstaand culinair en esthetisch genot. Het complexe convex-concaaf gevormde aluminium front getuigt van ambachtelijke fabricagekunst op het hoogste niveau. Het waterreservoir in het chique golfdesign en de harmonieus vormgegeven filterbehuizing zijn maar twee voorbeelden van de liefde voor elk vermeend klein detail. En wie de Z10 aanraakt, begrijpt pas echt wat JURA onder hoogwaardigheid verstaat.

Specifieke voordelen Z10 EA:

 • Cold Extraction Process
 • Intelligent voorverwarmen
 • 3D-bereidingstechnologie
 • Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.)
 • Actieve bonenbewaking
 • Automatische omschakeling melk/melkschuim
 • Intelligente modus
 • JURA Cockpit met weergave onderhoudsstatus
 • WiFi–verbinding met het thuisnetwerk
 • Zender in leveringsomvang: WiFi Connect
Koffiespecialiteiten: Mogelijkheid tot twee kopjes:
Espresso Ja
Cold brew espresso -
Koffie Ja
Cold brew koffie -
Cappuccino Ja
Cold brew cappuccino -
Cappuccino extra shot -
Caffè latte / Koffie verkeerd -
Cold Brew caffè latte -
Caffè latte extra shot -
Caffè Barista Ja
Lungo Barista Ja
Latte macchiato -
Cold brew latte macchiato -
Latte macchiato extra shot -
Flat white -
Cold brew flat white -
Flat white extra shot -
Espresso doppio -
Espresso macchiato -
Cold brew macchiato -
Cortado -
Cold brew cortado -
Melkschuimportie -
Portie melk -
Kannetje koffie -
Heet water -
Water voor groene thee -

Gratis koffiepakket bij geselecteerde JURA-machines

Bij aanschaf van geselecteerde JURA-espressomachines ontvang je nu een koffiepakket cadeau! Het gratis koffiepakket bestaat uit 3kg koffiebonen van het Italiaanse merk Mami's Caffe. We hebben de pakketten zelf samengesteld en ervoor gezorgd dat je een mooie variatie smaken hebt om lekker uit te proberen.

Lees verder

Reviews van klanten (3)

via eKomieen maand geleden

Goed apparaat, nog uitzoeken of het verplichte 3-maandelijks vervangen van het waterfilter uit te zetten is. (staat niet in het menu)

via eKomi7 maanden geleden

Super apparaat! Altijd al een Jura gehad, maar de Z10 is wel een paradepaardje wat van alle nieuwe snufjes is voorzien! Gebruiksgemak en kwaliteit top!

Dennis Hogerseen jaar geleden

Nu sinds een paar dagen deze machine in bezit. Echt genieten mag ik wel zeggen. Was hiervoor (met mijn oude bonenmachine) nooit echt een liefhebber van het maken van speciale koffies. Dit vooral omdat dit toch altijd omslachtig uit te voeren was (vond ik). Nu met deze machine is het een fluitje van een cent, werkt super makkelijk en het belangrijkste, alle specials die ik geprobeerd heb zijn even lekker. Een prijzige machine, maar ik vind hem zijn geld nu al waard.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: