Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Inmaak- en Fermenteerbijbelinmaak-en-fermenteerbijbel_0.jpg

Inmaak- en Fermenteerbijbel

• 0 beoordelingen

inmaak-en-fermenteerbijbel_0.jpg

Product omschrijving

Auteur: Simone van Thull
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 496

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren.
Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet.
De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten.
Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

 

Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1