Vandaag open tot 17:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

Nog geen beoordelingen.

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059566408

Omschrijving

Auteurs: Peter Klosse/Angélique Schmeink
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 336

Als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Peter Klosse is uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak in Nederland. In het nieuwe proefboek geeft hij een verfrissende kijk op de voedselwereld en inspireert hij de lezer zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.
De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt de auteur aan de hand van de 'culinaire succesfactoren'. De flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten kunnen bijdragen aan de smaak van een bepaald gerecht. Ook besteedt dit boek aandacht aan het proeven en aan de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak.
Bij het samenstellen van het nieuwe proefboek werkte Peter Klosse samen met Angélique Schmeink, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland. Zij droeg in het bijzonder aan het hoofdstuk Smaakcomposities in de praktijk, waarmee de lezer een brug kan leggen naar zijn eigen keuken.
Gewapend met deze kennis zal iedereen direct de culinaire succesfactoren in de praktijk kunnen uitproberen.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: