Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Het nieuwe proefboekhet-nieuwe-proefboek_0.jpg

Het nieuwe proefboek

• 0 beoordelingen

het-nieuwe-proefboek_0.jpg
9789059566408_mi1_pd1500x1500_1.jpg

Product omschrijving

Auteurs: Peter Klosse/Angélique Schmeink
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 336

Als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Peter Klosse is uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak in Nederland. In het nieuwe proefboek geeft hij een verfrissende kijk op de voedselwereld en inspireert hij de lezer zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.
De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt de auteur aan de hand van de 'culinaire succesfactoren'. De flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten kunnen bijdragen aan de smaak van een bepaald gerecht. Ook besteedt dit boek aandacht aan het proeven en aan de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak.
Bij het samenstellen van het nieuwe proefboek werkte Peter Klosse samen met Angélique Schmeink, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland. Zij droeg in het bijzonder aan het hoofdstuk Smaakcomposities in de praktijk, waarmee de lezer een brug kan leggen naar zijn eigen keuken.
Gewapend met deze kennis zal iedereen direct de culinaire succesfactoren in de praktijk kunnen uitproberen.

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

Bevrijdingsdag 5-5
Open 11:30-17:00

Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1