Het Franse bakboek
Specificaties
Omschrijving
- Auteur: Jean Michel Raynaud
- Uitgever: Aerial Media Company B.V.
- Aantal pagina's: 271
- Taal: Nederlands
- Verschijningsdatum: oktober 2015
Wat is er nou lekkerder dan een zelfgemaakte croissant als ontbijt! Met dit inspirerende Franse bakboek geschreven door Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud leer je 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak. De heldere stap-voor-stapfoto's helpen je met het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak,brioche,brood en croissants. Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis, maar ook herrineringen aan zijn jeugd op het franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille.
Reviews van klanten (2)
Tussen de vele bakboeken die her en der te koop zijn, zijn er vele die het kopen niet waard zijn (rommelige receptuur, peperdure aankoopprijs, niet geschikt voor amateurbakkers). Dit bakboek echter mag gerust als standaardwerk in de boekenkast staan! Hou je van bakken, haal het dan in huis!
Heel mooi boek goeie recepten !!!
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.