• 0 beoordelingen
Nu kun je elke ochtend, middag en avond genieten van heerlijk zelfgebakken brood uit jouw eigen broodbakvorm!
Brood maken met de Emile Henry 'Le Pain Maison' broodbakpan is heel simpel. Maak een brooddeeg, u kunt hiervoor de bovenzijde van de vorm als mengkom gebruiken, en vorm dit na het rijzen tot een bol. Leg de bol in de broodbakpan. Sluit nu de vorm, zet deze in een koude oven en laat de broodbakpan met de oven mee opwarmen. Bak het brood af volgens de recepten uit de meegeleverde flyer.
Het aardewerk van de Emile Henry broodbakpan helpt al het vocht uit het deeg verdampen en opnieuw opnemen. Het brood krijgt hierdoor een krokante korst en een zachte binnenkant. De ribbels van de bodemplaat zorgen ervoor dat het brood makkelijk loslaat.
Reinig de Emile Henry broodbakpan alleen met warm water en afwasmiddel.
Merk
Kleur
Crème
Type
EH505507
Materiaal
Geglazuurd aardewerk
Serie
Le Pain Maison
Diameter
29,5cm
Vorm
Rond
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00