Beter wordt het niet
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Artikelnr:9789048836994
Omschrijving
Auteur: Anthony Bourdain
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 290
Beter wordt het niet is Bourdoins eerste kookboek in ruim tien jaar en bevat een verzameling van zijn favoriete gerechten uit meer dan veertig jaar professioneel koken en wereldreizen.
Na vele jaren waarin hij meer dan tweehonderd dagen op reis was, vermaakt hij zich sinds hij vader is nu vooral thuis.
Het resultaat is een uniek kook- en entertainboek voor de thuiskok, met eigen recepten, gerechten die hij op zijn reizen heeft leren kennen, vertaald in een effectief strijdplan waarvan je gasten gegarandeerd diep onder de indruk zullen zijn.
Anthony Bourdain, Amerikaan, kok, schrijver, tv-presentator en wereldreiziger is bekend van zijn boeken, televisieprogramma's, lak aan conventies, grove taalgebruik, humor en gebrek aan ego.
Ze maakten hem immens populair in de culinaire wereld, maar ook bij niet-foodies doet Bourdain het goed, al was het maar vanwege zijn hekel aan health freaks en ander foodbloggend volk.
Maar waag het niet hem een culinaire held te noemen; die kwalificatie wuift hij briesend weg.
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 290
Beter wordt het niet is Bourdoins eerste kookboek in ruim tien jaar en bevat een verzameling van zijn favoriete gerechten uit meer dan veertig jaar professioneel koken en wereldreizen.
Na vele jaren waarin hij meer dan tweehonderd dagen op reis was, vermaakt hij zich sinds hij vader is nu vooral thuis.
Het resultaat is een uniek kook- en entertainboek voor de thuiskok, met eigen recepten, gerechten die hij op zijn reizen heeft leren kennen, vertaald in een effectief strijdplan waarvan je gasten gegarandeerd diep onder de indruk zullen zijn.
Anthony Bourdain, Amerikaan, kok, schrijver, tv-presentator en wereldreiziger is bekend van zijn boeken, televisieprogramma's, lak aan conventies, grove taalgebruik, humor en gebrek aan ego.
Ze maakten hem immens populair in de culinaire wereld, maar ook bij niet-foodies doet Bourdain het goed, al was het maar vanwege zijn hekel aan health freaks en ander foodbloggend volk.
Maar waag het niet hem een culinaire held te noemen; die kwalificatie wuift hij briesend weg.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: