Zuur
Nog geen beoordelingen.
Specificaties
Omschrijving
Auteur: Bas Robben
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
ISBN: 9789461431561
Geen zure gezichten bij dit prachtige boek van Bas Robben. Alles in Zuur is, je raadt het al... zuur! Van whisky sour, de in karnemelk gemarineerde kip en inktvis met sumak tot en met zuurkool en zoervleisj. Bas Robben laat zien dat een vleugje zuur vaak precies is wat er ontbreekt in een gerecht zonder dat je het door hebt.
Zuur is niet alleen qua smaak interessant, maar zeker ook in te zetten als bereidingswijze. Wist je bijvoorbeeld dat je producten kunt 'garen' met zuren? Dit kookboek bevat naast spannende recepten, variërend van oer-Hollands tot Aziatisch, ook interessante achtergrondinformatie. Doe kennis op over wat zuur met ons eten doet en ontdek dat zuur onontbeerlijk is in de keuken!
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.