Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondaggesloten

Zondag 31-03 - Gesloten

Maandag 01-04 - 11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Wüsthof Classic Ikon Nakiri Granton, 17cm - 1040332617

149,-
1 beoordeling
stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Merk:Wüsthof
Lemmetlengte:17cm
Materiaal handvat:Kunststof
Type product:Nakiri
Staalhardheid:58 HRC
Serie:Classic Ikon
Gewicht:0,2kg
Kleur:Zwart
Artikelnr:4002293100814

Omschrijving

Met de messen van Wüsthof haal je Duitse klasse en precisie in huis. De messen worden geproduceerd in Solingen, Duitsland waar ieder mes vele stappen in het productieproces en strenge kwaliteitscontroles ondergaat.

De messen uit de Wüsthof Classic Ikon collectie zijn gemaakt uit één stuk roestvast messenstaal waaraan een handvat met drie klinknagels is vastgezet. Het heft is gemaakt van synthetisch materiaal en is naadloos verbonden met het staal. Hierdoor werken de messen zeer hygiënisch. 

Dit is het Wüsthof Classic Ikon Nakiri. Een Nakiri is een Japans Groentenmes, je gebruikt het mes dan ook voor het snijden en fijnhakken van allerlei etenswaren. Met een Japans mes snijd je niet, zoals met een Europees koksmes, op een wiegende wijze, maar juist recht naar beneden. Het lemmet van dit Nakiri is voorzien van kuiltjes, ookwel een granton-lemmet genoemd. Omdat er lucht tussen het lemmet en het ingrediënt komen tijdens het snijden kun je gemakkelijker plakjes snijden van vochtige producten of producten met een hogere dichtheid zoals bijvoorbeeld kaas. Niet geschikt voor zeer grof werk (zoals door een bot hakken/snijden). 

Reviews van klanten (1)

via eKomi3 jaar geleden

Dit mes vormt mooie aanvulling op reeds aanwezige set. Blij met deze serie.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: