Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 17:00
Dinsdag09:30 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag11:30 - 17:00

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617441100

Workshopinformatie

Kookpunt workshops

Kookpunt biedt op zeer regelmatige basis verschillende workshops aan. Deze workshops duren ongeveer 2 uur en staan onder leiding van een echte Kookpunt-‘expert.’  Mocht u in het bezit zijn van een workshopvoucher met code dan kunt u deze invoerentijdens het afrekenen in de webwinkel. De workshops worden gegeven aan het Noordplein én bij CookSpoint, onze vestiging aan de Vareseweg 85 in Rotterdam.

 

Soorten workshops

Messen slijpen: Leer in 2 uur aanzetten en slijpen als de beste van onze messenexpert Janine! Met haar tips krijg je zelfs de botste messen weer scherp, en er is niks zo handig als een vlijmscherp mes voor al je keukenklusjes. Tip: Neem ook je favoriete eigen mes(sen) mee! Je begint met oefenen op een testmes van ons, maar uiteindelijk kun je de nieuw geleerde technieken ook op je eigen mes botvieren.

 

Barista: In deze 2 uur durende workshop leer je hoe je zelf de perfecte espresso kan zetten. Werken met espresso is werken met precisie. Onze huisbarista leert de deelnemers alle variabelen te beïnvloeden om de beste smaak uit de bonen te krijgen. Een goede espresso is natuurlijk de basis voor 99% van alle verschillende soorten koffiedranken. Ook het melkschuimen komt aan bod in deze workshop. We raden je aan je eigen machine en koffiemolen mee te nemen.

 

Ankarsrum Assistent: In de Workshop Ankarsrum Assistent Original ga je samen met een professional, die de Assistent uiteraard door en door kent, aan de slag met deze fantastische kneedmachine. Kookpunt voert de Assistent al geruime tijd in het assortiment en dat is zeker niet zonder reden. Deze workshop is volledig afgestemd op de klantbehoefte die wij dankzij jarenlang 'veldwerk' hebben leren kennen. De nadruk ligt op de vele toepassingen die de Assistent biedt en hoe je de mogelijkheden van deze elegante Zweedse krachtpatser maximaal kunt benutten.

 

Magimix Cook Expert: In deze 2 uur durende Workshop Magimix Cook Expert leer je van onze 'Cook Expert'-expert hoe je deze geweldige machine maximaal kunt benutten en wat je er daadwerkelijk allemaal mee kunt.

 

Barbecue/Big Green Egg - Jeroen Hazebroek: Barbecuekok en schrijver Jeroen Hazebroek is een absolute autoriteit op barbecuegebied. Hij heeft zich toegelegd op barbecues van het gerenommeerde merk Big Green Egg en heeft zich de groene eieren volledig meester gemaakt. Jeroen geeft al sinds 2008 workshops, trainingen en demonstraties met de Big Green Egg. Je kent Jeroen Hazebroek wellicht ook van zijn zeer succesvolle barbecueboekenreeks waarin inmiddels Hete Rook, Hete Kolen, Hete Vuren en Hete Kolen - Grillen en Koken met een Kamado verschenen. *De Big Green Egg workshops die worden verzorgd door Jeroen Hazebroek duren in de regel 1,5 uur en deelname kost 15,-.