Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616806100

Workshop Basis Snijtechnieken - 3 april - Noordplein

49,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Workshop Basis Snijtechnieken
Artikelnr:328132304

Omschrijving

- Geannuleerd - 

In de workshop Basis Snijtechnieken leer je in twee uur tijd om een koksmes op de juiste manier te gebruiken.

Wat houdt de Workshop Basis Snijtechnieken eigenlijk in, en welke onderwerpen komen er aan bod?:
  • We gaan je uitleggen wanneer je welk mes gebruikt.
  • Je leert hoe je een mes op de juiste manier vasthoudt.
  • Je leert welke houding je aan moet nemen tijdens het snijden.
  • Je leert groenten in brunoise en julienne te snijden.
  • Verder komt het versnipperen van een ui aan bod en het ciseleren van een komkommer.
  • Ook leer je hoe je het makkelijkst een paprika kunt schoonmaken en snijden.
De verschillende snijtechnieken worden uitgebreid gedemonstreerd en uitgelegd. Naast het snijden met een koksmes en een officemes komt ook de mandoline aan bod. Tot slot wordt er uitgelegd hoe je het mes kunt aanzetten en hoe je het mes scherp kunt houden. Ook besteden we aandacht aan het kiezen, verzorgen en onderhouden van de juiste snijplank.

Tijdens de workshop kan je gebruik maken van zowel de eigen keukenmessen als messen van Kookpunt.  Na de Workshop Basis Snijtechnieken kunt u zich desgewenst alvast opgeven voor de vervolg-workshop: 'Snijtechnieken Vis, gevogelte & Vlees.' Deze kunt u in de loop van 2020 verwachten.

Van 18.30 tot 20.30 uur.

 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: