Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616337100
34,99
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048826810

Omschrijving

De technieken om wild uit te benen, heeft niet iedereen onder de knie. met dit boek leer je stap voor stap met foto's hoe je te werk moet gaan. Je krijgt basistechnieken over hoe te roken, pekelen, braden of konfijten en ook hoe je een goede paté of stoof maakt. 

Auteur: Peter Klosse & Theus de Kok
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Pagina's: 288
Taal: Nederlands

Reviews van klanten (1)

via eKomi3 jaar geleden

informatief, mooi vormgegeven

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: