Voor iedereen handig: innovatief keukengerei door studenten Product Design

Voor iedereen handig: innovatief keukengerei door studenten Product Design
Zonder creativiteit, technische innovatie en nieuwe ideeën over koken zou onze winkel waarschijnlijk niet eens bestaan. Daarom vinden we het heel tof dat de Hogeschool van Amsterdam ons benaderd heeft voor een creatief project waarbij we gaan kijken hoe keukengerei slimmer, sterker, mooier en beter gemaakt kan worden. De naam van het project is dan ook “Voor iedereen handig”.

Innovatief kookgerei


De 3dejaars studenten Product Design van de Hogeschool van Amsterdam werkten de afgelopen weken aan het project en onderzochten manieren om bestaand keukengerei van meer handigheid te voorzien of om een probleem met het keukengerei op te lossen.

De opdracht was om bestaand keukengerei te verbeteren of om een heel nieuw product te ontwerpen, waarbij de focus ligt op de handbaarheid en grip, gebruikersgemak en visuele kwaliteit.

Maar liefst 20 studenten ontwikkelden een concept voor een product, waarvan uiteindelijk 10 innovatieve producten een ereplaats krijgen in onze winkel. Daarnaast gaan we ons best doen om het beste product daadwerkelijk te laten produceren en uiteindelijk te gaan verkopen.

Presentatie


Op donderdag 12 juni komen deze creatieve studenten hun eindproduct presenteren in de kookstudio van Kookpunt, er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen aan de studenten.

Vanaf 12:30 kun je een kijkje komen nemen in onze winkel aan het Noordplein in Rotterdam en is er gelegenheid voor vragen aan de creatieve studenten van dit project.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk