Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag11:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616394100
14,95

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789045201443

Omschrijving

Auteur: James Peterson
Uitgever: Karakter Uitgevers
Uitvoering: hardcover
Aantal pagina's: 336

Zelfbenoemde carnivoor? Dan mag Vlees niet ontbreken op je boekenplank. James Peterson leid je door de wereld van de vleesbereiding, of het nu kip, kwartel, varkensribstuk of paté betreft. Met basistechnieken, recepten en mooie foto's weet Peterson je te verleiden tot het zelf maken van gesmoord konijn, confit van eend en diverse soorten worst. 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: