Vakantiecheque cadeau!

Vakantiecheque cadeau!

Met de zomer in aantocht dromen we alweer van vakantie... of van mooie kookspullen natuurlijk! Kookpunt geeft daarom de vakantiecheque cadeau: een speciale tegoedbon t.w.v. €50, die je in onze winkel kunt verzilveren bij aankoop van een product vanaf 200,-. Vlieg dus last minute naar het Noordplein en grijp je kans!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De vakantiecheque is geldig t/m woensdag 31 mei. De tegoedbon is €50 waard en is te verzilveren in onze fysieke winkel bij aankoop van een product vanaf €200. De voucher lever je in bij de kassa (mag ook een print van de nieuwsbrief zijn) of laat je digitaal zien op je telefoon, de korting wordt dan direct verrekend met het aankoopbedrag. Aan de actie zijn een aantal voorwaarden verbonden, bekijk ze hier.
 

 

Voorwaarden van de actie:

 De actie geldt enkel in de fysieke winkel en loopt t/m 31 mei 2017 • Werkt niet met terugwerkende kracht  Op = Op • Eén vakantiecheque per klant  De korting geldt bij aankoop van een product van €200 of meer.  Enkel geldig op reeds voorradige producten, reserveren is niet mogelijk. • Wil je een product gekocht met deze kortingscode omruilen voor iets anders? Dat kan uiteraard. Blijft je aankoopwaarde hoger dan 200,- dan, behoud je het recht op de korting. Komt het aankoopbedrag lager uit, dan zullen we de 50,- verrekenen met het nieuwe aankoopbedrag. 
 


Een espressomachine of toch liever een BBQ?
Waar droom jij bij weg?

 

  

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk