Vaderdag: Pa in het leer, aan het bier!

Vaderdag: Pa in het leer, aan het bier!

Speciaal voor Vaderdag trekken we onze leren schorten uit de kast en het bier open. We hebben namelijk voor iedereen die zijn of haar vader wil verrassen met een vaderdagcadeau, een mooie actie! 

Op deze manier kun je jouw vader extra verwennen met zelfs 2 cadeaus! Bekijk hieronder de vaderdagactie die loopt van 10 juni tot 16 juni 2017


 

Speciaal voor ons gebrouwen!


In samenwerking met onze buren Brouwerij Noordt & Whiskeybase zijn we aan de slag gegaan om een limited edition Kookpunt bier te brouwen. Het resultaat is een krachtig Porter bier, gerijpt in een Schots whiskyvat. Dit stevige bier heeft tonen van chocolade, koffie en rood fruit. Wees er snel bij, want de eerste 100 bestellingen met een minimale waarde van € 50 krijgen zo'n uniek cadeau. Ben je later? Dan krijg je een Sorachine Ace speciaalbier bij je bestelling. Bij een besteding van minimaal € 150 krijg je helemaal iets speciaals. Namelijk een echt lederen schort! 

 

Actievoorwaarden

 
  • De actie geldt zowel online als in de fysieke winkel en loopt van 10-6-2017 t/m 16-6-2017.
  • De actie werkt niet met terugwerkende kracht en op = op.
  • De door Kookpunt toebedeelde cadeaus zijn niet inwisselbaar voor contanten, korting of andere producten.
  • Let bij het retouneren van een bestelling goed op de uiteindelijke aanschafwaarde. Blijft de aanschafwaarde hoger dan het bedrag waarbij je het cadeau hebt gekregen, dan mag je dit houden. Bij een lager bedrag dan het minimale vereiste, raden we je aan om het cadeau terug te sturen. Anders wordt dit verrekend met het aankoopbedrag. 
  • Enkel geldig op reeds voorradige producten, reserveren is niet mogelijk.
  • Het verkregen schort of bier kan afwijken van de getoonde foto. 


 

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk