Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Turk Professional Crêpepan, 20cm

2 beoordelingen

Kies een andere

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Merk:Turk
Geschikt voor:Elektrisch, Gas, Halogeen, Keramisch, Oven
Materiaal:Plaatstaal
Type product:Crêpepan, Pannenkoekenpan
Serie:Professional
Bodemmaat:16cm
Type:66020
Bovenmaat:20cm
Artikelnr:4002920660209

Omschrijving

Het Duitse bedrijf Turk maakt al gastronomische pannen sinds 1857 en ze worden door zowel door professionele- als hobbykoks zeer geapprecieerd. De Turk crêpepan is gemaakt van plaatstaal en dankzij zijn lage rand perfect geschikt voor het maken van pannenkoeken, crêpes en flensjes in te bakken.

De Turk Professional crêpepan is dankzij het gebruikte materiaal, plaatstaal, bestand tegen hoge temperatuur en ook nog eens krasbestendig. Je kunt er dus prima metalen gerei zoals een pannenkoekspatel in gebruiken. Wanneer de pan goed ondehouden wordt kan het zomaar een leven lang meegaan. De crêpepan is geschikt voor in de oven en alle warmtebronnen behalve inductie.

De pan zal na meerdere gebruiken steeds beter gaan bakken, zeker als je het na ieder gebruik goed behandelt. Meestal is het genoeg om de pan even uit te vegen met wat keukenpapier. Mocht je de pan af willen wassen met water dan kun je de pan daarna het beste even smeren met een beetje plantaardige olie.

 

Reviews van klanten (2)

via eKomi4 jaar geleden

Fijne degelijke pan die snel reageert op doseren van de vlam. Bakt absoluut niet aan na goed inbranden. Ook zeer geschikt voor een spiegeleitje of een omelet.

via eKomi7 jaar geleden

geweldige pan, kan niet kapot, wel eerst bewerken ivm plaatstaal

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: