Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag11:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616394100
24,95

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9780714848488

Omschrijving

Auteur: Stéphanie Reynaud
Uitgeverij: Phaidon Press Ltd
Aantal pagina’s: 160
Uitvoering: Hardcover
Taal: Engels

Dit Engelstalige boek vertelt je alles over het koken in een terrine.
Traditioneel zijn terrines vleesgerechten zoals wild en paté.
Tegenwoordig worden er echter ook lichtere varianten van de terrine gemaakt. Denk hierbij aan heerlijke specialiteiten met veel groeten, vis en vruchten.

Belangrijk voor een terrine is dat alle smaken zich goed vermengen, dat het geheel zeer gebonden is en makkelijk in plakken gesneden kan worden en dat de terrine de juiste vochtigheid heeft.
Al deze stappen en factoren worden perfect uitgelegd in het boek zodat je zelf zeer gemakkelijk de heerlijkste feestelijke en prachtige terrines op tafel neer kunt zetten om jezelf en gasten te verwennen.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: