Stoof Catering & Kookpunt | Pop-Up Restaurant

Stoof Catering & Kookpunt | Pop-Up Restaurant

Zoals jullie misschien wel is opgevallen werken wij graag samen met Stoof Catering. Gelukkig is dit gevoel wederzijds en zijn we gestart met een ontzettend leuk project! Op 17 maart was de eerste editie van het Stoof Pop-Up Restaurant waarbij het eten heerlijk was en het gezelschap fantastisch. Nu is er elke tweede dinsdag van de maand een editie! Ben jij erbij?


Wat kan ik verwachten van deze avond?

Stoof Catering zal niet alleen gaan koken, hij heeft hiervoor de hulp ingeschakeld van verschillende gastkoks. Rotterdam telt zo’n 176 verschillende nationaliteiten en Stoof Catering (en wij natuurlijk ook) vindt het heel tof om samen te werken met verschillende gastkoks met hun eigen recepten en smaken. Zo wordt een avondje uit eten een waar culinair avontuur! Samen met de gastkok zal Stoof Catering menu’s samenstellen waarbij je kan genieten van een heerlijk drie gangen menu.


Waar schrijf ik me in!?

Lijkt het je leuk en lekker om dit samen met ons te ervaren? Wees er dan snel bij en meld je hier aan voor deze gezellige avond op een tweede dinsdag van de maand. Er is natuurlijk maar een beperkt aantal plaatsen dus vol = vol! Het eten zal plaatsvinden van 18.00 – 22.00 op Noordplein 29 in Rotterdam.Hoeveel gaat dit kosten?

Deze avond vol met lekker eten en gezelligheid van 4 uur zal voor drie gangen €35,- gaan kosten. Naast het overheerlijke eten krijg je ook nog een welkomstdrankje van ons.

De menu's van april houden we nog even geheim, maar om je een idee te geven is hier wat er op 17 maart geserveerd is: 
Voorgerecht: Paarse bieten lasagna (gemaakt in de Dutch Ovens)

Hoofdgerecht:
Sukade Stoof met seizoen groenten geserveerd met patatas bravas.
of
Marokkaanse vis stoof met Schellevis en ras-el-hanout geserveerd met Majadara (rijstgerecht)

Nagerecht: Tiramisu

Kortom: heb je zin in een lekker avondje uit met vrienden, familie, of alleen, schrijf je dan nu in en kom gezellig naar het Stoof Catering en Kookpunt Pop-Up Restaurant! 

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk