Vandaag open tot 18:00
Maandag | 11:30 - 18:00 |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 18:00 |
Zondag | 11:30 - 17:30 |
|
010-4431075
Spring Vulcano Cut Resist Koekenpan, 32cm
159,-
1 beoordeling
Kies een andere
stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huisSpecificaties
Merk:Spring
Geschikt voor:Elektrisch, Gas, Inductie, Keramisch
Type product:Koekenpan
Type antikleeflaag:Durit Resist
Serie:Vulcano Cut Resist
Bovenmaat:32cm
Artikelnr:4052356005006
Omschrijving
Het Zwitserse merk Spring maakt al ruim 30 jaar de mooiste pannen welke veelal gekenmerkt worden door hun 5-laags sandwichconstructie. De buitenste laag van de Spring Vulcano Cut Resist koekenpan is gemaakt van inductie geschikt roestvrij staal. De binnenlaag is eveneens gemaakt van roestvrij staal en daartussen zit een 3-laags aluminium kern.
Bovenop de bovenste laag bevindt zich een Durit Resist, 3-laage, anti-aanbak laag welke hittebestendig is tot maarliefst 250 graden Celsius.
Deze laag zorgt er voor dat je gerecht niet aan zal branden en schoonmaken kinderspel wordt.
Het bijzondere aan deze Cut Resist lijn is dat er bovenop het anti-aanbak laagje een metalen raster geplaatst is. Hierdoor wordt de anti-aanbak kwaliteit nog beter en zal de pan langer mee gaan.
Al deze factoren zorgen ervoor dat de pan een goede warmtegeleiding tot aan de rand heeft, gemakkelijk schoon te maken is en niet aan zal koeken.
De anti-aanbak laag is zeer krasbestendig, al wordt het gebruik van metalen kookgerei afgeraden.
Om de pan zo lang mogelijk mooi te houden en de anti-aanbak laag niet aan te tasten reinig je 'm altijd met de hand.
Bovenop de bovenste laag bevindt zich een Durit Resist, 3-laage, anti-aanbak laag welke hittebestendig is tot maarliefst 250 graden Celsius.
Deze laag zorgt er voor dat je gerecht niet aan zal branden en schoonmaken kinderspel wordt.
Het bijzondere aan deze Cut Resist lijn is dat er bovenop het anti-aanbak laagje een metalen raster geplaatst is. Hierdoor wordt de anti-aanbak kwaliteit nog beter en zal de pan langer mee gaan.
Al deze factoren zorgen ervoor dat de pan een goede warmtegeleiding tot aan de rand heeft, gemakkelijk schoon te maken is en niet aan zal koeken.
De anti-aanbak laag is zeer krasbestendig, al wordt het gebruik van metalen kookgerei afgeraden.
Om de pan zo lang mogelijk mooi te houden en de anti-aanbak laag niet aan te tasten reinig je 'm altijd met de hand.
Anderen kochten ook
Ook handig
Reviews van klanten (1)
via eKomieen jaar geleden
perfecte koekenpan
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: