Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616806100

Sous vide - gevacumeerd koken onder druk

24,95
4 beoordelingen
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789045202853

Omschrijving

Auteur: Thomas Keller
Uitgever: Karakter Uitgevers NF-VERT
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 304
Taal: Nederlands

Koken is voor de meeste enthousiaste (thuis-)koks een intuïtief en creatief proces, daar lijkt een op de wetenschap gebaseerde techniek als sous-vide koken niet in te passen. Maar sous-vide koken betekent niet dat je niet meer lekker in de pannen kunt roeren, integendeel, het is een goede aanvullende techniek om een perfect resultaat te krijgen. Het wordt tenslotte niet voor niets al tientallen jaren gebruikt door sterrenchefs als Ferran Adrià, Thomas Keller, Grant Achatz en Heston Blumenthal en is nu bereikbaar geworden voor de thuiskok.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze wijze mals en culinair aantrekkelijk!

Reviews van klanten (4)

via eKomi6 jaar geleden

Prachtig uitgebreid boek, schitterende foto's, heerlijke recepten.

via eKomi6 jaar geleden

fantastische start van een nieuwe kooktechniek, mooi uitgegeven en doenlijke recepten

via eKomi7 jaar geleden

Had dit prachtige boek al eerder gezien, maar laten liggen. Deze aanbieding kwam precies op het goede moment.

via eKomi7 jaar geleden

Veel te veel aandacht voor de professionele recepten die bijna niet te doen zijn voor een hobbykok! Verder bijna een prive verhaal van een sterrenkok. ik had meer algemene informative willen hebben.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: