Smeg X Dolce & Gabbana: 'Sicily is my love'.

Smeg X Dolce & Gabbana: 'Sicily is my love'.
Smeg en het wereldberoemde Italiaanse designerduo Dolce & Gabbana hebben de handen ineen geslagen. Dit heeft geresulteerd in de spectaculaire en bijzonder kleurrijke serie 'Sicily is my Love.' Deze lijn is in al zijn facetten een rechtstreekse ode aan het schitterende, zonovergoten eiland Sicilië.

Bij Kookpunt is uit deze lijn een drietal zogenaamd kleinhuishoudelijke artikelen verkrijgbaar; een waterkoker, een broodrooster, een citruspers en een blender:
 De vier apparaten zijn ieder voorzien van unieke beschilderingen in bonte kleuren die het beste van Zuid-Italië en Sicilië laten zien. Je kunt hierbij denken aan schepen, (citrus)vruchten, bloemen, kustlijnen, de vulkaan Etna, karakteristieke landschappen en meer. 

Dat Sicilië de rode draad binnen deze serie vormt is natuurlijk geen toeval. Het eiland is letterlijk 'thuis' voor zowel Domenico Dolce als Stefano Gabbana. Ook zet deze lijn de Italiaanse keuken in het zonnetje. Smeg produceert hoogwaardige apparatuur die het allerbeste uit de mooie en pure ingrediënten haalt. Als een keuken staat voor eenvoud, kwaliteit en smaak dan is het de Italiaanse wel.


Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk