Showroom Kunen Interieur geopend

Showroom Kunen Interieur geopend
Wij heten Kunen Interieur van harte welkom aan de Vareseweg 85 te Rotterdam. De schitterende showroom van Kunen Interieur is op afspraak geopend voor publiek. Bel 010-2431621 voor het maken van een bezoekafspraak. Het volledige adres is Showroom Cookspoint, Etage 1, Vareseweg 85, 3057 AT, Rotterdam.


Cookspoint

Speciaal voor ondernemers ontwikkelen we CookSpoint. We zijn hiervoor druk bezig met alle voorbereidingen. We gaan een assortiment kookspullen aanbieden dat exclusief toegankelijk is voor iedereen met een KvK nummer. Zo wordt het zowel voor grote kantoorhouders als voor kleine lokale spelers mogelijk om op een gehele nieuwe manier bij ons in te kopen.

Daarnaast gaat CookSpoint samenwerkingen aan met (lokale) bedrijven. Zo zullen er binnen CookSpoint verschillende initatieven starten om nog beter in diverse specialismen te kunnen voorzien.
Vol trots gaan wij samenwerken met Kunen Interieur, bekend om hun ruime aanbod aan stijlvolle design keukens en meubilair van exclusieve en duurzame materialen. 
 


 
De CookSpoint showroom op de Vareseweg 85 opent in 2018 haar deuren. 

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk