Rotterdamse Oogstmarkt

Rotterdamse Oogstmarkt

Iedere eerste zaterdag van de maand, behalve in januari, hebben we op het Noordplein de Rotterdamse Oogstmarkt. Op  2 april  is het van 10.00-17.00 in ieder geval weer tijd voor een nieuwe editie! Kom jij ook je zaterdagse boodschappen op deze markt doen? Dat is niet alleen maar heel lekker en gezond, maar ook ontzettend gezellig!


 

Wat mag ik verwachten?

Allereerst natuurlijk lekkere, verse en gezonde ingrediënten uit Rotterdam en omgeving. Denk aan een kaasje uit Streefkerk, echte mosterd uit Goudswaard, verse eitjes uit de Vierhavens of verrukkelijke groenten uit Strijen. Ruim veertig kramen met allerlei regionale seizoensgebonden producten waar je heerlijk mee aan de slag kan gaan in je eigen keuken.

Naast het eten mag je ook gezelligheid verwachten. Mensen die van lekker eten houden uit Rotterdam en omgeving komen samen! Geniet in het zonnetje van een drankje op het terras, luister naar de gezellige muziek op de achtergrond en vermaak jezelf met verschillende verrassingen voor jong en oud!
 

Waar moet ik precies zijn en hoe kom ik er?

Op het plein waar Kookpunt op uitkijkt vindt de markt plaats. Het plein heet dus het Noordplein en is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Neem daarvoor vanaf Centraal Station tram 8 naar halte Noorderbrug. Vanaf de halte kan je de markt niet missen! Uiteraard kan je ook je fiets bij het plein wel kwijt. Als je niet uit de buurt komt kan je wel met de auto komen, maar let op dat de gebruikelijke parkeerplaats voor de deur precies is waar de markt is opgebouwd.


 

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk