Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100
1 beoordeling
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Auteur:Roger van Damme
Artikelnr:9789462773509

Omschrijving

Auteur: Roger van Damme
Uitgever: njam!
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 382

'Chef van het jaar 2010', 'Beste patissier ter wereld 2017', een Michelinster, een zevende boek........
Op 25 jaar tijd heeft Roger van Damme alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen.
Nu serveert hij het smaakvolle eindresultaat van dat harde werken in dit jubileumboek.

Twee jaar hebben Roger en zijn team eraan gewerkt en dat merk je. Het lange traject loont en maakt het boek compleet.
Alle seizoensproducten komen aan bod en worden in de origineelste vormen en de lekkerste combinaties omgetoverd tot meer dan 50 prachtige desserts.
Maar dit boek vertelt ook een verhaal; de start van zijn carrière, het indrukwekkende traject dat hij ondertussen heeft afgelegd, aangevuld met uitspraken van de grootste collega-chefs én geeft Roger van Damme prijs waar hij zijn inspiratie haalt.
Dit verhaal leidt ons langs het magnifieke Barcelona en het feeërieke Parijs met als enige doel: anderen inspireren!

Reviews van klanten (1)

via eKomi5 jaar geleden

Voor de meer ervaren kok. Voor hobbykoks is dit lastig om thuis te maken denk ik.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: