Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616806100

Perfecte pralines / deel 3

59,99
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789020990195

Omschrijving

Auteur: Jean-Pierre Wybauw
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 222

De chocoladebranche staat niet stil. Door de wetenschap ontstaan er meer mogelijkheden om nieuwe producten samen te stellen. Ook technieken evolueren en verbeteren. Er worden nieuwe grondstoffen gebruikt die nu hun nut bewijzen en soms onontbeerlijk zijn zoals suikers, vetten, vetimitators enz. De houdbaarheid van pralines wordt ook steeds belangrijker.

Dit prachtig geïllustreerde en vormgegeven boek van Jean-Pierre Wybauw behandelt in een begrijpelijke taal de meest gebruikte grondstoffen en legt uit hoe ze hun weerslag hebben op de kwaliteit en de houdbaarheid van pralines.

De vele nieuwe recepten vormen een streling voor het oog en de smaakpapillen. Dit boek is het derde in de reeks Perfecte Pralines en is weerom onontbeerlijk in de keuken van de professionele chocolatier, de geoefende hobbykok en de chocoladeliefhebber.

Reviews van klanten (1)

via eKomi5 jaar geleden

Een geweldig boek voor een ieder die graag wilt leren pralines te maken.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: