Pannenhart in Aktie | De pannen zijn geteld

Pannenhart in Aktie | De pannen zijn geteld

Tijdens onze Pannenhart in Aktie-maand hebben heeft Kookpunt pannen ingezameld voor de Voedselbank Rotterdam. Wekelijks verzorgen vele vrijwilligers daar 7600 voedselpakketten, maar al dit voedsel moet ook bereid worden. Met deze gedachten heeft Kookpunt, samen met jullie, pannen ingezameld! Voor elke twee pannen die jullie hebben gekocht, werd 1 pan aan de voedselbank gedoneerd. De inhoud van de donatiepot (€160,-) is ook verzilverd in pannen. Le Creuset, Demeyere, Fissler, Mauviel en WMF hebben ook pannen bijgedragen. Kookpunt is erg dankbaar heel blij met het eindresultaat. Met veel plezier zijn we vanmiddag bij de voedselbank langsgegaan om de pannen te overhandigen.Het resultaat 

Dankzij de donaties van bovenstaande merken, de pannen die jullie gekocht hebben en de donaties zijn er 146 pannen ingezameld voor Voedselbank Rotterdam! Deze pannen zullen stuk voor stuk gaan naar personen en gezinnen die niet goed zelf kunnen voorzien in hun primaire voedselbehoeften. De vrijwillige medewerkers van de Voedselbank zullen beslissen welke mensen wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij zullen er persoonlijk zorg voor dragen dat de pannen in de juiste voedselpakketten terecht komen.Maar hier blijft het niet bij..

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en we zouden graag toch meer willen doen. Daarom hebben we besloten dat we een inleverpunt voor goede, gebruikte pannen zullen worden. Deze worden dan wederom afgeleverd bij onze vrienden van Voedselbank Rotterdam. Ga je bijvoorbeeld over naar inductiekoken, waardoor je huidige pannen niet meer geschikt zijn? Lever ze bij ons in zodat we er andere mensen blij mee kunnen maken!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk