Pannenhart in Actie | Heel de maand Februari

Pannenhart in Actie | Heel de maand Februari

In de maand februari staat Kookpunt in het teken van Pannenhart in Actie. Na het succes van voorgaande jaren gaan we ook dit jaar ons inzetten voor het steunen van een goed doel.

Dit jaar hebben we gekozen voor een bijzonder innitiatief wat ons aanspreekt omdat ook wij weten hoe belangrijk verjaardagen zijn. Heel de maand februari zal ons pannenhart sneller kloppen voor Stichting Jarige Job.


 

 

Stichting Jarige Job

 
Een verjaardag met cadeautjes, visite en een schooltraktatie klinkt heel vanzelfsprekend. Toch zijn er in Nederland ruim 60.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat daar geen geld voor is. Stichting Jarige Job zet zich in om deze kinderen wel een fijne verjaardag te geven. Het gezin krijgt een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en natuurlijk hele gave cadeaus voor de jarige!

 


Pannenhart in actie


De actie werkt als volgt. Voor iedere twee pannen (ongeacht merk en prijs) die je in de maand februari bij ons koopt, doneren wij een Kookpunt-verjaardagspakketje aan Stichting Jarige Job. Voor iedereen die zelf nog iets extra's wilt bijdragen is er een collectebus bij onze kassa te vinden.

De Kookpunt verjaardagspakketjes bestaan uit kinderbak spulletjes en cadeautjes. Bij onze kassa staan twee grote kisten, één kist gevuld met een berg doneerbare cadeaupakketjes en de andere met pakketjes die al gedoneerd zijn. Bij het afrekenen van twee pannen mag je zelf een cadeaupakketje uitzoeken wat namens Kookpunt aan Stichting Jarige Job gedoneerd wordt. 


 

Pannen masterclasses in de winkel


Ben je opzoek naar een nieuwe pan? Dan is de maand februari het perfect moment om er één aan te schaffen. Behalve dat je hiermee Stichting Jarige Job steunt, hebben wij in deze maand ook veel speciale pannen-masterclasses in onze winkel. Op deze manier kun je samen met een pannenexpert uitproberen of een specifieke pan bij je past. 


Donderdag 2 februari: Bakken zonder vet
Met de innovatieve pannen van T&K is het mogelijk om te bakken zonder vet of olie. Tijdens deze masterclass laten we je alles zien over de bijzondere anti-aanbaklaag met honingraadraster van RVS. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 

Vrijdag 10 februari: Grillen in de grillpan
Een gegrilde zalmmoot of een goed stukje vlees. Dankzij het gegroefde braadoppervlak is een grillpan perfect voor het bereiden van groenten, vlees en vis. Daarnaast heb je bij dit soort pannen weinig vet of olie nodig. Tijd: 13.00 - 16.00 uur. 

Zaterdag 11 februari: Bakken in roest, plaatstaal
Is een pan van plaatstaal iets voor jou? Met deze pannen kun je op een perfect manier vlees bereiden. Onze expert laat je zien hoe je de pannen moet inbraden en behandelen. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 

Donderdag 16 februari: Stomen in de stoompan
Door voedsel te stomen behoud je veel meer vitamines en mineralen. Daarnaast gebruik je geen vetten of oliën. Deze kooktechniek brengt niet alleen meer smaak, maar is ook nog eens heel gemakkelijk. Tijd: 13.00 - 16.00 uur. 

Vrijdag 17 februari: Bakken in koper
Topchefs maken vaak gebruik van koperen pannen, omdat dit na zilver de beste warmtegeleider is. Hierdoor is de warmteverdeling optimaal. Onze expert laat je graag kennis maken met de voordelen van deze pan. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 

Donderdag 23 februari: Wokken in de RVS wokpan
Een wok is een onmisbaar item in de keuken. Wokken met een RVS wokpan zorgt voor een optimale warmteverdeling. Daarnaast maakt dit materiaal de pan ijzersterk. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 
Kookpunt
Noordplein 29
Rotterdam
010 443 10 75

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk