Pannenhart in Actie | Heel de maand Februari

Pannenhart in Actie | Heel de maand Februari
Koken in nieuwe pannen én voor het goede doel? Net als tijdens eerdere februarimaanden draagt Kookpunt ook in 2020 heel graag een pannetje bij ten behoeve van Voedselbank Rotterdam. Eerder heeft Pannenhart in Actie een geweldige opbrengst gehad en ontvingen wij hele positieve reacties. We hopen dan ook dat ook dit jaar een mooi aantal pannen wordt verzameld.

De Voedselbank zorgt ervoor dat personen en gezinnen die door omstandigheden niet genoeg eten hebben een wekelijks voedselpakket krijgen. Voor regio Rotterdam gaat het om zo'n 7600 voedselpakketten per week! Kookpunt wil de Voedselbank graag helpen met Pannenhart in Actie en we kunnen jullie hulp daar goed bij gebruiken! 
 

Wat houdt Pannenhart in Actie in?

Voor iedere twee pannen die je koopt, doneert Kookpunt één pan aan de Voedselbank. Dat geldt voor losse pannen, maar ook voor pannensets. Koop je een set van vier pannen? Dan doneren wij twee pannen! Voor degenen die geen pan nodig hebben, maar wel een bijdrage willen leveren, staat er bij de kassa een collectepot. Dit geld verzilveren we eind februari in pannen voor de voedselbank!
 
Bij de kassa staan twee kisten. Uit de linkerkist kies je een pan die je zou willen doneren en de rechter kist wordt gevuld met inmiddels gedoneerde pannen. Kies uit de linkerkist welke pan jij graag wilt doneren en leg 'm vervolgens in de rechter.
 

 

Pannendemonstraties!


De gehele maand zullen er verschillende demonstraties en masterclasses plaatsvinden.
7 februari: Inbranden in plaatstaal
8 februari: Gietijzer: Bakken & Stoven 
15 februari: Workshop: Inductie koken
21 februari: Stomen met de stoompan
22 februari: Bakken met antikleef & RVS pannen
28 februari: Stoven met de snelkookpanmet antikleef & RVS pann
29 februari: Wokken met inductie

Pannenhart in actie wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal gulle gevers/sponsoren en dan in het bijzonder WMF en Fissler. Zonder hen zou deze actie niet mogelijk zijn. Mede namens de Voedselbank, ontzettend hartelijk bedankt voor de door jullie gedoneerde pannen!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk