1. 1
  2. 2
  3. 3
  • --- kies Diameter ---
  • --- kies Materiaal ---
  • --- kies Serie ---
  • --- kies Soort pan ---

De Buyer pan kopen

Ben je op zoek naar een geschikte koekenpan om vlees mee dicht te schroeien, zónder een kwetsbare antikleeflaag? De koekenpannen van De Buyer worden vervaardigd uit plaatstaal. Dit materiaal is al decennia lang zeer geliefd bij Franse chefs, met name om de uitstekende warmtegeleidende eigenschappen en bovendien de natuurlijke antikleef eigenschappen.

De Buyer Mineral

Alle De Buyer Mineral pannen worden behandeld met een speciaal laagje bijenwas voordat deze uit de fabriek komen om de pan te beschermen tegen oxidatie en roestvorming. Voordat je de pan gaat gebruiken is het belangrijk om de plaatstalen pan even in te branden: eerst met een laagje zout en daarna met wat olie. We zorgen er altijd voor dat je een duidelijke gebruiksaanwijzing bij je De Buyer pan krijgt zodat je precies weet waar je op moet letten.

Verschillen tussen de Carbon Steel en de Mineral B lijnen


De Carbon Steel en de Mineral B lijnen van De Buyer lijken veel op elkaar, toch zit er een verschil tussen deze twee koekenpannen-series.

Beide De Buyer pannen hebben natuurlijke antikleef eigenschappen: hoe vaker je de pannen gebruikt, des te beter de antikleeflaag wordt. Je kunt dit goed zien door naar de kleur van de pan te kijken. Hoe donkerder de pan, des te beter de antikleef eigenschappen.

De plaatstalen koekenpannen van De Buyer zijn uitstekend geschikt om bijvoorbeeld een biefstuk of tonijnsteak mee dicht te schroeien, de warmtegeleidende eigenschappen van plaatstaal zijn werkelijk subliem. Het aanbakken van producten zal dankzij de natuurlijke antikleeflaag ook tot het verleden behoren met een goed ingebrande plaatstalen pan.

Soorten plaatstaal pannen

Er zijn van De Buyer verschillende soorten pannen verkrijgbaar, van gewone koekenpannen tot ovale vispannen en van grote paellapannen tot bijvoorbeeld pannenkoekenpannen voor flinterdunne Franse crêpes! Bijzonder zijn ook de kleine koekenpannen van De Buyer: met een doorsnede van 12 cm zijn deze geschikt voor het bakken van een klein eitje, roosteren van pijnboompitten of het maken van blini's.

De Buyer pan kopen

Online een De Buyer pan aanschaffen? Bestel je pannen bij Kookpunt voor 16:00, dan is jouw nieuwe aanwinst de volgende werkdag al bij je thuis. Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 20,- is de verzending altijd gratis!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk