• --- kies Diameter ---
  • --- kies Geschikt voor ---
  • --- kies Materiaal ---
  • --- kies Serie ---

Fissler koekenpan kopen

Fissler bestaat al sinds 1845 en maakt sindsdien hoogwaardig keukengereedschap. Het is een Duits merk wat wereldwijd bekend is geworden. Onder andere met hun roestvrij stalen koekenpannen. Voor elke klus hebben ze de juiste koekenpan ontwikkeld, zo is er altijd eentje die bij je past.

Bakken en braden in roestvrij stalen koekenpannen

Er zijn verschillende methoden om dit te doen, maar wij prefereren de techniek van onze pannenspecialiste Jo-an. Verwarm de RVS koekenpan langzaam voor op de laagste stand van je warmtebron zonder dat er vet inzit. Doe de druppelproef om te zien of je pan heet genoeg is; dit doe je door een aantal waterdruppels in de pan te laten vallen, de druppels zullen ‘dansen’ als de pan heet is. Dit is het moment om boter of olie toe te voegen in je Fissler koekenpan, een combinatie van de twee werkt nog beter. Zet je warmtebron even in z’n hoogste stand om het vet op te warmen, en vervolgens op medium om echt te gaan bakken. Je ingrediënten zullen eerst vastkleven aan de pan, maar na ongeveer een minuut of 1,5 is het dichtgeschroeid en kan je gaan draaien.

RVS koekenpannen van Fissler

De ene koekenpan is de andere niet, en dit weet Fissler. Daarom hebben ze voor het bakken van een biefstuk bijvoorbeeld een andere pan ontwikkeld dan voor een stuk vis. Met koekenpannen van RVS kan je goed ingrediënten op hoge temperaturen aanbraden. Voor echt krokante resultaten raden we de Crispy Steelux lijn aan. Met de gelijke warmteverdeling van deze pannen haal je het beste uit je eten.

Fissler koekenpannen met anti-aanbaklaag

Wanneer je niet op hoge temperaturen te werk wilt gaan, eiwitrijke producten wilt bakken of er zeker van wilt zijn dat je producten niet blijven kleven kan je beter kiezen voor een RVS pan met anti-aanbaklaag. In dat geval is de Fissler Ceramic Comfort serie geschikt voor jou. Deze pannen hebben een keramische antikleeflaag. Producten zullen niet aanbakken en je kan er hogere temperaturen mee halen dan met een gewone anti-kleeflaag. Wel moet je er rekening mee houden dat je keukengerei gebruikt dat niet krast, anders tast je je anti-aanbaklaag aan.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk