Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.620820100

Advies over pannen

Welke pannen kopen?

Tajines

Hoe gebruik je een tajine?

Koken met een tajine; een feestje op tafel. Met dit traditionele kookgerei breng je gelijk sfeer in de keuken. Daarnaast is een tajine gebruiken heel gemakkelijk. We merken in onze kookwinkel dat de tajine ongekend populair is, maar dat er toch wel veel vragen over worden gesteld.

 Sappannen

Hoe werkt een sappan?

Zelf sap maken met een sappan is helemaal niet moeilijk. Het is de perfecte manier om een grote hoeveelheid fruit en groente in één keer te verwerken.

 Snelkookpannen

Hoe werkt een snelkookpan?

Koken met een snelkookpan, voor veel thuiskoks een onmisbaar item voor in de keuken. Toch zijn er nog heel wat mensen onbekend met het gebruik van een snelkookpan. Dat is zonde want de mogelijkheden zijn eindeloos en het gebruik is simpel en veilig.

Stoompannen

Hoe werkt een stoompan?

De stoompan, het perfecte middel als je wilt gaan koken met stoom. De Chinezen maken al ruim 3000 jaar gebruik van deze kooktechniek. Toch zijn tegenwoordig veel thuiskoks nog onbekend met stomen.

Dutch ovens

Koken in de Dutch Oven

Koken in een Dutch Oven, voor velen misschien wel de meest ultieme vorm van outdoor cooking. In Amerika is deze grote gietijzeren kookpot niet meer weg te denken, maar inmiddels is deze Dutch pan ook in Nederland ongekend populair aan het worden.

Rookpannen
Hoe gebruik je een rookoven?

Zelf roken in een rookoven is de perfecte manier voor beginners om voedsel te roken. Vroeger was roken één van de belangrijkste conserveringsmethoden, smaak was echter bijzaak.

Koekenpannen

Welke koekenpan past bij mij?

Één van de belangrijkste spullen in de keuken is de koekenpan. Ze zijn onmisbaar voor de meeste gerechten en daarom zijn er ook veel verschillende soorten. Voor een eitje bakken gebruik je een andere soort koekenpan dan voor biefstuk.

Pannen algemeen
Welke pan past bij mij?

Welke soorten pannen zijn er? Afhankelijk wat je wilt gaan bereiden, en de warmtebron, is er een pan die aansluit bij jouw wensen. De pannenexperts krijgen in onze winkel dagelijks vragen over type pannen, pannenmaterialen en hun gebruik.