Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616637100

Over Rot - Het Handboek voor fermenteren

30,95
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461431226

Omschrijving

Auteur: Meneer Wateetons & Valentijn Dirks
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook
Aantal pagina's: 240

Meneer Wateetons is terug met weer een nieuw handboek! Dit keer gaat het geheel over fermentatie. Mensen hebben bij het woord 'rot' vaak een negatieve connotatie, maar eigenlijk eten we vrijwel allemaal dagelijks gefementeerde producten. Denk aan yoghurt en kaas, of een lekker biertje.

Net als in zijn andere handboeken gebruikt Meneer Wateetons weer de nodige humor om je door de wereld van rot en fermentatie te leiden. Hij laat je zien hoe leuk het kan zijn om zelf met dit proces aan de slag te gaan en welke verschillende soorten methoden er bestaan om dit te doen.

Leer het brouwen van je eigen bier en wijn, maak zelf Indonesische tempeh en geniet van een zelfgemaakt duizendjarig ei.

Reviews van klanten (1)

via eKomi5 jaar geleden

Goed kookboek! Leuk geschreven, duidelijk, zeer divers en compleet.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: