Over Rot - Het Handboek voor fermenteren
30,95
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraadSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461431226
Omschrijving
Auteur: Meneer Wateetons & Valentijn Dirks
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook
Aantal pagina's: 240
Meneer Wateetons is terug met weer een nieuw handboek! Dit keer gaat het geheel over fermentatie. Mensen hebben bij het woord 'rot' vaak een negatieve connotatie, maar eigenlijk eten we vrijwel allemaal dagelijks gefementeerde producten. Denk aan yoghurt en kaas, of een lekker biertje.
Net als in zijn andere handboeken gebruikt Meneer Wateetons weer de nodige humor om je door de wereld van rot en fermentatie te leiden. Hij laat je zien hoe leuk het kan zijn om zelf met dit proces aan de slag te gaan en welke verschillende soorten methoden er bestaan om dit te doen.
Leer het brouwen van je eigen bier en wijn, maak zelf Indonesische tempeh en geniet van een zelfgemaakt duizendjarig ei.
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook
Aantal pagina's: 240
Meneer Wateetons is terug met weer een nieuw handboek! Dit keer gaat het geheel over fermentatie. Mensen hebben bij het woord 'rot' vaak een negatieve connotatie, maar eigenlijk eten we vrijwel allemaal dagelijks gefementeerde producten. Denk aan yoghurt en kaas, of een lekker biertje.
Net als in zijn andere handboeken gebruikt Meneer Wateetons weer de nodige humor om je door de wereld van rot en fermentatie te leiden. Hij laat je zien hoe leuk het kan zijn om zelf met dit proces aan de slag te gaan en welke verschillende soorten methoden er bestaan om dit te doen.
Leer het brouwen van je eigen bier en wijn, maak zelf Indonesische tempeh en geniet van een zelfgemaakt duizendjarig ei.
Reviews van klanten (1)
via eKomi6 jaar geleden
Goed kookboek! Leuk geschreven, duidelijk, zeer divers en compleet.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: