Nude on the rocks

Nude on the rocks
Eens per maand gaat Jesse Kikkert van De Nieuwspeper Rotterdam je verwennen met recepten geïnspireerd door één van onze producten.

Een zinderende cocktail en een frisse mocktail, wijn en bubbels, drankjes on 
the rocks, toetjes van koffie met geslagen room: ze kunnen allemaal bijdragen aan geslaagde feestdagen. Zeker als je de drankjes presenteert in bijzonder glaswerk, zoals dat van Nude.
 
Wat Nude bijzonder maakt: het mondgeblazen glas, afkomstig uit Istanbul, is gemaakt van loodvrij en ultradun kristalglas. Deze glazen zijn dan ook opvallend helder. Zo komen de kleuren van rode wijn, de subtiele tonen van witte wijn en spetterende cocktails visueel goed tot hun recht. Ontwerpers van over de hele wereld tekenen voor de collectie van Nude. Dit is vrij uniek, want er zijn maar weinig designmerken te vinden in glaswerk.
 
Luxueus gevoel
Het uitgangspunt van het glasontwerp is eenvoud en innovatie. Zo is de ranke steel van het wijnglas Stem Zero buigbaar. Dit glas zal niet snel breken. De glazen kennen geen kraalrand, wat een beter gevoel aan de lippen geeft. Het nagestreefde minimalisme van Nude is ook zichtbaar in karaffen, kaarshouders, schalen, vazen en bonbonnières.
Speelse details van onder meer het Nude Club whiskyglas wekken een luxueus gevoel op, want dit glas reflecteert elegant de inhoud dankzij een facetbodem. Ook de glazen Nude Wayne geven een drankje dankzij verticale strepen een extra accent. De voet van het Nude Stone Spirit wijnglas toont het oog voor detail. Deze is afgewerkt met Swarovski kristallen, voor een subtiele schittering. En dan de bonus: dit glaswerk mag de vaatwasser in.

 
Rotterdamse koffie met Bobby’s Gin
Klop 250 ml slagroom lobbig >
Zet voldoende sterke koffie om vier glazen te vullen >
Voeg naar smaak wat gehakte pure chocolade toe en laat deze smelten >
Spoel de glazen met heet water en schenk de koffie in >
Voeg per glas een afgestreken theelepel bruine basterdsuiker en 30 ml Bobby’s Gin toe en roer >
Verdeel de slagroom over de glazen door deze over de bolle kant van een lepel in het glas te laten glijden >


Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk