• Terrine of paté? Als het maar lekker is.

    Terrine of paté? Als het maar lekker is.

    Restverwerking is populair bij de hobby- en profi-kok. Een machtig gerecht waarin je zowel overgeschoten vlees als groenten kunt verwerken, is de paté. Ook bekend als terrine. Wat het verschil is, dat weten de uitvinders, de Fransen, ook niet precies. Er zijn Galliërs die menen dat een paté altijd verpakt wordt in pasteideeg, de pâte. De korstloze patés heten dan terrine, wat - om het kookleven ‘simpel’ te houden - ook een gerecht uit een diepe aardewerken pot kan zijn.
  • Kookpunt helpt je kiezen

    Kookpunt helpt je kiezen

    Het vinden van het juiste cadeau tijdens de feestdagen is altijd een uitdaging. In onze fysieke kookwinkel krijgen we dan ook vaak de vraag of we nog leuke tips en adviezen hebben bij het samenstellen van een cadeaupakket. Een los geschenk geven is leuk, maar een complete cadeauset waarmee de ontvanger direct aan de slag kan gaan is natuurlijk nog veel leuker!
  • Piet plakt Klaas tot Kookpunt!

    Piet plakt Klaas tot Kookpunt!

    Ontvang oplopende korting op je Sinterklaas cadeaus door stickers te plakken. Van 5% korting tot wel 50% korting op bijna het gehele assortiment!* Van 16 t/m 22 november 2018.
  • Een beetje meer biet, bitte.

    Een beetje meer biet, bitte.

    De biet staat in het middelpunt van de belangstelling. In ieder geval bij mensen die vermoeden dat superfood hen voor vele kwalen kan behoeden. De biet zit in ieder geval barstensvol vitaminen en antioxidanten. Maar niet iedereen staat te springen als er een kroot op het bord ligt. De oplossing: bietensap.
Alle nieuws

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk