Vandaag open tot 17:00
Maandag11:30 - 17:00
Dinsdag09:30 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag11:30 - 17:00

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617441100

Coronavirus (COVID-19) maatregelen

Middels dit bericht willen wij onze klanten informeren over de maatregelen die wij hebben getroffen rondom het Corona Virus. Uiteraard geven wij veel om de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij houden ons daarom strikt aan de richtlijnen van het RIVM (Rijskinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en nemen naar aanleiding van deze informatie een aantal (voorzorgs) maatregelen.

Onze fysieke winkel blijft, zolang dit kan en verantwoord is, open. Wij nemen op de werkvloer de nodige hygiënemaatregelen en vragen onze klanten rekening te houden met onderstaand: 

 

Bekijk maatregelen >

Houd afstand
Zorg voor voldoende afstand, minimaal 1,5 meter om zo fysiek contact te kunnen vermijden. 

Betaal waar mogelijk via PIN
Wij vragen om zoveel mogelijk te betalen met PIN. Mocht contante betaling toch uw voorkeur hebben, leg dan het geld op de kassabalie en pak wisselgeld ook van de balie af. 

Geen koopavond op vrijdag
Wij hebben besloten om de winkel tijdens koopavond te sluiten. Houd onze actuele openingstijden in de gaten voor de meest recente informatie.

Alle workshops en evenementen afgelast
Om fysiek contact te vermijden hebben wij besloten om alle workshops en geplande evenementen af te lassen tot nader bericht. Waar mogelijk zullen wij deze proberen te verzetten. 

Shop waar mogelijk online
Onze webwinkel is 24 uur bereikbaar en wij hebben de nodige hygiënemaatregelen genomen om te zorgen dat ons personeel ook in een gezonde omgeving kan werken.
PostNL heeft aangegeven eigen maatregelen te nemen om de pakketten veilig bij u te bezorgen. Zo houden bezorgers afstand en vermijden fysiek contact. Het kan daarom zo zijn dat de bezorger vraagt of hij voor uw pakket mag tekenen, zodat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Er is daarnaast geen bewijs dat mensen door post en pakketten besmet raken en met deze maatregelen blijft bezorgen dus veilig.

Bezorging grote artikelen
Onze vervoerders doen er alles aan om uw bestelling contactloos bij u te bezorgen. Om dit veilig te laten verlopen is er besloten om nog maar 1 persoon op de vrachtwagens te zetten. Hierdoor zullen ale leveringen worden uitgevoerd door 1 persoon. Hierdoor kunnen wij helaas minder service leveren dan dat u van ons gewend bent. De bestelling zal in principe dus niet verder dan de eerste drempel worden geleverd. Waar mogelijk zullen wij kijken om op een andere (creatieve) manier leveringen te laten plaatsvinden, maar hier kunnen wij vooraf helaas geen beloftes over maken. Mede door deze maatregelen kunnen wij gelukkig nog wel gewoon grote artikelen in Nederland en België voor u leveren. Wij hopen op uw begrip. 

Heb je nog vragen, bel dan naar 010-4431075 of stuur een WhatsApp bericht naar 06-12189872. Ook kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Mocht de situatie veranderen, stellen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte via onze sociale media kanalen en de website.

Veel liefs en stay safe,
Team Kookpunt