Vandaag open om 11:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616656100
39,90

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789058564924

Omschrijving

Auteur: Christophe Hardiquest & Sandrine Mossiat
Uitgever: Stichting Kunstboek BVBA
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina: 160
Talen: Nederlands, Engels en Frans

Christophe Hardiquest is bekend als chef van Restaurant Bon-Bon in Brussel wat op dit moment twee michelinsterren heeft. Het is één van de beste restaurants in heel België. Met een beetje hulp van het alfabet praat Christophe over zijn passie voor koken en zijn favoriete ingrediënten. Natuurlijk bevat dit boek ook een aantal culinaire creaties die de culinaire filosofie van deze chefkok over zullen brengen.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: