Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616637100

Moleculair koken: Kooktechnieken uit de wetenschap voor thuis

24,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048309382

Omschrijving

Auteur: Jozef Youssef
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256
Taal: Nederlands

Moleculair koken van Jozef Youssef geeft u een stap-voor-stap uitleg van 20 verschillende moleculaire kooktechnieken zelf in uw eigen keuken uit te voeren. Elk van deze technieken zijn ook voorzien van recepten, zodat u direct aan de slag kunt.

Waar voorheen het spelen met voedingswetenschap alleen was voorbehouden aan 's werelds beste koks, geeft Moleculair koken van Jozef Youssef jou nu de gelegenheid dezelfde effecten te bereiken met behulp van gewoon keukengerei. 

Leer bijvoorbeeld uw groente- of vruchtensap te sferificeren. Of het combineren van smaken tot het gebruik van transglutaminase om spectaculaire gerechten te maken!

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: