Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Moleculair koken - de technieken verklaard

3 beoordelingen
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaar

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789073191686

Omschrijving

Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 159

Anne Cazor en Christine Liénard, auteurs van dit boek, schreven een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op zaten te wachten. Het leuke van Moleculair koken is dat het hele palet aan technieken overzichtelijk behandeld wordt, van het stollen van eiwit en karamelliseren tot het maken van emulsies en het (anti)-oxideren. Ook staan de ingrediënten én benodigde apparatuur duidelijk beschreven. Een ding moet wel gezegd worden: als je aan de slag gaat met de receptuur uit dit boek dien je wel de basistechniek van het koken te beheersen. Want dat is immers de grondslag van het succes van dat wat op tafel komt.

Reviews van klanten (3)

via eKomi4 jaar geleden

Leuk boek met interessante recepten

via eKomi8 jaar geleden

Eindelijk een overzichtelijk boek waarin alle technieké duidelijk uitgelegd worden

via eKomi8 jaar geleden

Leuk boek had iets meer verwacht dat de technieken uitgebreider uitgeld worden. En leuke recepten.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: