Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617246100
10,-
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048308248

Omschrijving

Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Veltman Distributie
Illustraties: Ja

In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.

Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juist wijnkeuze.

150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en orginele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.

Reviews van klanten (1)

via eKomi2 jaar geleden

Heerlijke pasta’s veel in te vinden voldoet aan mijn verwachtingen heerlijk gerecht in gemaakt

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: