Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616806100

Mijn Passie Voor Koken

19,95
10,50
2 beoordelingen
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048305933

Omschrijving

Auteur: Mark Sargeant
Uitgever: Veltman Uitgevers
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256

Mijn passie voor koken is Mark Sargeants inspirerende eerste solokookboek. In dit zeer persoonlijke boek gebruikt Mark zijn Michelinsterkwaliteiten om nostalgische, klassieke, leuke en nieuwe gerechten te laten zien.

Dit boek is gericht op de goedkopere soorten vlees en vis, met kooktechnieken en 120 recepten om ze optimaal te gebruiken. Supermarkten en slagers verkopen steeds vaker producten als ossenstaart, varkenswangen en vanglap. Mark laat zien hoe u die fantastische stukken vlees net zo mals en smakelijk kunt maken als eersteklas delen, maar dan voor veel minder geld. Hij gebruikt ook veel goedkope en verantwoorde soorten vis, die steeds beter verkrijgbaar zijn.

Door de huidige financiële situatie moet iedereen de broekriem aanhalen, maar dat betekent niet dat we geen geweldige gerechten kunnen maken. 'Sarge' is enorm gedreven om het beste uit de beste producten te halen. Hij gaat terug naar de basis en laat zien dat iedereen kan genieten voor weinig geld.

Mark Sargeant is een van de beste chef-koks van Groot-Brittannië en was dertien jaar lang de rechterhand en coauteur van Gordon Ramsay. Hij werkte in 1998 voor het eerst met Gordon Ramsay in Aubergine en was van 2001 tot 2008 chef-kok van Claridge, waar hij een Michelinster had. Hij nam in november 2009 ontslag en opende in juli 2011 zijn eigen restaurant, Rocksalt, in Folkestone. Mark is regelmatig te gast in Saturday Kitchen van de BBC en Market Kitchen van Food Network.

Reviews van klanten (2)

via eKomi6 jaar geleden

dit boek is geschreven met veel passie. deze man laat zien dat je met wat minder duur vlees ook op hoog niveau kan koken. De recepten zijn niet moeilijk. Ik heb al een paar uitgezocht die ik ga uitproberen.

via eKomi6 jaar geleden

Super

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: