• --- kies Lemmet ---
  • --- kies Merk ---
  • --- kies Serie ---

Vleesmes kopen

Een vleesmes wordt logischerwijs gebruikt om vlees mee te snijden. Het grote verschil tussen een vleesmes en een standaard koksmes is de dikte van het lemmet. Het lemmet van een vleesmes is vaak wat dunner om fijnere plakken te kunnen snijden. Belangrijk is om te onthouden dat een vleesmes enkel gebruikt dient te worden voor het snijden van vlees. Veelal denkt men dat het ook gebruikt kan worden voor het doorsnijden van bot of het verdelen van spareribs, maar daar is juist een hakbijl voor.

Wat betreft een vleesmes kun je vele kanten op. Een merk dat uiteraard niet mag ontbreken is Wüsthof, aangezien ze al bijna twee eeuwen bekwaam zijn met het maken van messen. Het Wüsthof X-Line Vleesmes 4772 is een mes van de nieuwste Wusthof lijn. Door Wüsthof’s innovatie is er een nieuwe slijptechniek die het lemmet scherper en duurzamer maakt. Deze gestroomlijnde versie is daar een perfect voorbeeld van.
De Japanners hebben met het Global GF-37 Vleesmes ook een uitstekend model uitgebracht. Het keiharde Cromova-staal zorgt voor uitstekend snijwerk. De kuiltjes in het heft zorgen voor grip. Een top vleesmes. Ook uit Japan afkomstig is het Kai Shun Kaji Vleesmes. Met een score van 64 op de schaal van Rockwell hebben ze een vlijmscherp, maar zeker ook een ergomisch en esthetisch paradepaardje op de markt gebracht.

Bestel online en ontvang je mes binnen twee werkdagen, zonder verzendkosten. Wil je graag wat deskundig advies? Neem dan contact op met de klantenservice of kom even langs in de winkel!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk